טועמים השראה

שף ננה שרייר

ננה כבר פועלת למעלה מ- 20 שנה בסצנת הבילויים והקולינריה של תל אביב. את ננוצ’קה היא הקימה לפני 15 שנה והאירה באור הזרקורים את המטבח הגרוזיני המשלב אוכל, שתייה והרבה שמחה. ב- 2014 החליטה ננה להפוך את ננוצ’קה למסעדה טבעונית לחלוטין.

ההשראה:

אורי שביט

עיתונאית, בלוגרית, מסעדנית, מבקרת מסעדות ופעילה לזכויות בעלי חיים. בעלת בלוג האוכל “טבעוניות נהנות יותר”, המקדם את האג’נדה של בישול טבעוני.

טל גלבוע

פעילה למען זכויות בעלי חיים, ממייסדי “החזית לשחרור בעלי חיים” המקדישה את חייה לתיעוד של בעלי החיים במשקים והגברת המודעות לתנאי מחייתם.

המנה:

רביולי רו סלק.

מדוע בחרת את המנה:

“בחרתי בשתי נשים אמיצות שלא פוחדות להגיד את מה שלא נעים לשמוע. להפוך את החיים מקצה לקצה בגלל צדק וחמלה ומקדישות את חייהם לאקטיביזם טבעוני. המנה היא שילוב של 2 הפרודוקטים האהובים עליי: סלק וגבינת קשיו”

m1337

כתובת מסעדת ננוצ’קה: לילינבלום 30, תל אביב יפו

טלפון: 03-5162254

חזרה לדף הפרויקט >>