טועמים השראה

שף עינב ברמן

עינב ברמן, שפית מסעדת נח, הייתה השף והבעלים של מסעדת אסיף בשנים 2007-2012, שפית מסעדת “אורנה ואלה” עד סוף שנת 2006 והשתלמה במסעדות שונות באיטליה.

ההשראה: אורסולה לה גווין

סופרת מדע בידיוני ופנטזיה  אמריקאית, ילידת 1929, כתבה גם שירה, נובלות וספרי ילדים. אורסולה ידועה גם בכתיבתה הפמניסטית, האנרכיסטית ובעלת המאפיינים הטאואיסטים.

המנה:

יריעת פסטה גזר עם ראש קלמרי בגריל, עדשים שחורות, ריבת עגבניות וסלסה וורדה.

מדוע בחרת את המנה:

“למרות שמעולם לא פגשתי בה, הינה אחת הנשים החשובות בחיי. היא מקורית באופן יוצא דופן  ובשבילי, בשנות נעורי, היא הייתה אלוהים. המנה מוקדשת לטנר, גיבורת הספר “הקברים של אטואן”, מנה שמכילה מחד את נפתולי נפשה, על כל המפלצות שבו, ומאידך, מנחמת ומניחת דעת.

נוח-ביסטרו-מנה-יום-האישה

כתובת מסעדת נח ביסטרו בר: שדרות רוקח 73, תל אביב יפו.

טלפון: 03-7448844

חזרה לדף הפרויקט >>